Jumlah Paparan Halaman

Tingkatkan Prestasi Kurangkan Kontraversi!


Assalamualaikum w.b.t

Ya Allah! Mungkin terlalu lama sudah terbengkalai blog IKRAM. Blog sememangnya mempunyai masalah terutama dari segi penstoran gambar. Pihak Editorial ingin memohon kemaafan kepada ahli-ahli IKRAM. Namun, kami mempunyai alternatif lain untuk memaparkan hampir ke semua gambar-gambar aktiviti yang dilakukan oleh IKRAM. Kesemua gambar-gambar itu dipaparkan di dalam IKRAM Friendster Profile (Jutaan Terima Kasih kepada Nurul Amin ^^ )

Mungkin blog IKRAM memerlukan lebih banyak perubahan. Setelah berfikir panjang, pihak editorial memutuskan untuk menyiarkan berita mengenai segala aktiviti yang dilakukan oleh IKRAM termasuklah beberapa keping gambar SAHAJA. Kami meminta maaf kerana hal yang sememangnya tidak boleh dielakkan.

Setakat ini, pihak editorial akan menumpukan pada fakta-fakta sejarah mengenai IKRAM. Buat masa ini, kami baru sahaja memaparkan tampuk kepimpinan sejak tertubuhnya IKRAM. Lebih banyak lagi yang akan dipaparkan.

Dari semasa ke semasa, kami akan memastikan blog ini sentiasa up to date! Kami menghargai semua usaha sama oleh ahli-ahli IKRAM dari generasi awal tampuk kepimpinan sehingga kini!

Academic excellence and self development centre
YANG BENAR
Editor Blog

Selasa, Disember 23, 2008. KATEGORI . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 komen for �Tingkatkan Prestasi Kurangkan Kontraversi!�

Leave comment

POST TERKINI

KOMEN TERKINI

MEDIA dan GALERI